Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Ναι, μπορεί να γίνει αυτό, προσθέτοντας το μέλος στην θέση του συντονιστή ή του διαχειριστή με τα δικαιώματα που μπορείς να ορίσεις στο: ACP > Members > STAFF > Moderators ή Administrators. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί ένα μέλος να ανήκει στην ομάδα χρηστών Members για παράδειγμα και να έχει δικαιώματα συντονιστή ή διαχειριστή, ανάλογα που θα προστεθεί.
 3. Dimitris_p

  Μετάφραση

  Το βρηκα εδώ ήταν τελικά. System Κανένα Κανένα _list_format_ a, b and c
 4. JoeDer

  Μετάφραση

  Δυστυχώς η φράση της ελληνικής μετάφρασης δεν μπορεί να βοηθήσει καθώς είναι επιλογή του καθενός να μεταφράσει τις αγγλικές όπως νομίζει και μπορεί να μην είναι ίδιες με άλλες μεταφράσεις. Στην αγγλική πως είναι η συγκεκριμένη φράση;
 5. Dimitris_p

  Μετάφραση

  Θελω να μεταφράσω μια λέξη (and) οπως βλέπετε στην παρακάτω εικόνα. Όμως μου βγαζει πάνω από 100 σελίδες που πρέπει να ψάξω!!! Μήπως γνωρίζεται που ειναι αυτό το and? Εμφάνισε όλο το περιεχόμενο που δεν έχω διαβάσει and αναρτήθηκε τις τελευταίες 365 ημέρες
 6. Dimitris_p

  2 περίεργα προβλήματα με το forum

  Ευχαριστω το έφτιαξα, τελικά ήταν το Fluid αλλα δεν θυμαμαι να το επέλεξα εγω. Ίσως με κανένα update άλλαξε? τι να πω.
 7. Yesterday
 8. Δημήτρη, κοίταξε στις ρυθμίσεις του Forum (ACP > Community > FORUMS > Settings) στις επιλογές του Forum Settings όσο αφορά το Default forum view μήπως εκεί έχει ορισθεί η επιλογή του Fluid μόνο για τους επισκέπτες. Αυτή η επιλογή εμφανίζει όλα τα θέματα σε μια στήλη και τις κατηγορίες στην πλαϊνή μπάρα, έτσι όπως ακριβώς φαίνεται τώρα στους επισκέπτες σου.
 9. Last week
 10. Τρέξε μια το "Something isn't working correctly" από το ACP > System > Support να καθαρίσει την cache.
 11. Dimitris_p

  2 περίεργα προβλήματα με το forum

  Το απενεργοποίησα, το διέγραψα αλλα παλι κάτι βγαζει. Απο πλευρικές μπάρες δεν εχω τίποτα στο forum. Αυτό που βλεπω σαν επισκέπτης τώρα που το πρόσεξα καλύτερα δεν ειναι μάλλον από το sitebar forums καθώς αυτό βγαζει κάτι διαφορετικό.
 12. Αν και στο theme που το είδα δεν μοιάζει ακριβώς με αυτό που έγραψα, τελικά είχα δίκιο και είναι αυτό το πρόσθετο που σου έγραψα στην αρχή..... Πιθανολογώ ότι έχεις παλιά έκδοση και δημιουργεί πρόβλημα. Βγάλτο από την πλαϊνή μπάρα και καλό είναι να το απεγκαταστήσεις ή να το ενημερώσεις με την τελευταία έκδοση.
 13. Dimitris_p

  2 περίεργα προβλήματα με το forum

  Oνομαζεται sitebar forums και απ οτι βλεπω δεν εχει δικαιωματα για ρυθμιση. Δεν μπορώ να σκεφτώ τι μπορεί να φταίει? http://
 14. Ναι, έχεις δίκιο, δεν είναι το πρόσθετο που έγραψα αν και μοιάζει πολύ με αυτό που έχεις. Το μόνο που μπορεί να περάσει από το μυαλό μου είναι ότι έχει μείνει το συγκεκριμένο block στην πλαϊνή μπάρα με δικαιώματα μόνο για τους επισκέπτες.
 15. Dimitris_p

  2 περίεργα προβλήματα με το forum

  Γιαννη σχετικά με το δεύτερο, το πρόβλημα ειναι ότι εμφανίζει μόνο την πλαϊνή μπάρα στους επισκέπτες και οχι το forum. Της μπάρες και όλα τα widget τα εχω απενεργοποιήσει. Το πρόσθετο αυτό που λες δεν το εχω εγκαταστήσει.
 16. 1. Είναι σχετικά νέα λειτουργία της IPS που επιτρέπει στους επισκέπτες να απαντούν σε θέματα της κοινότητας. Μπορεί να απενεργοποιηθεί πηγαίνοντας: ACP > System > Settings > Posting > Καρτέλα General > Πεδίο Posting > Post Before Registering > Επέλεξε "Disabled" και αποθήκευσε την αλλαγή. 2. Δεν κατάλαβα ακριβώς που είναι το πρόβλημα. Εννοείς στην πλαϊνή μπάρα που υπάρχει το πρόσθετο Sidebar Forums μόνο για τους επισκέπτες; Αν είναι αυτό, απλά αφαίρεσε το δικαίωμα από την ομάδα των επισκεπτών στο να βλέπουν το συγκεκριμένο πρόσθετο ή αν δεν θέλεις να εμφανίζετε σε καμία ομάδα, απλά αφαίρεσε το, από το σημείο που το έχεις προσθέσει.
 17. Εχω 2 προβλήματα που ανακάλυψα πριν μέρες αλλα δεν θυμάμαι να εχω πειράξει κάτι εγω και να έγιναν. Το πρώτο ειναι ότι αφού τα δικαιώματα τα εχω ορίσει σωστά, παρόλα αυτά δινει πρόσβαση σε επισκέπτες να ανοίξουν νέο θέμα βγάζοντας αυτό το μήνυμα. http:// Το δεύτερο ειναι οτι εχει αλλαξει η εμφάνιση όλου του forum μόνο στους επισκεπτες που αντί να δουν όλο το περιεχόμενο, βλέπουν το παρακάτω. http:// Τι μπορεί να εχει γίνει?
 18. JoeDer

  RSS μηνυματα

  Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποια επιλογή που να ρυθμίζει πόσα μηνύματα μπορεί να εμφανίζει η λειτουργία δραστηριότητας (Activity) αν κατάλαβα καλά την ερώτηση, εν τούτης, η λειτουργία δραστηριότητας εμφανίζει όλα τα μηνύματα κ.α. που δημιουργούνται στην κοινότητα, ανά ημερολογιακή σειρά.
 19. Earlier
 20. Dimitris_p

  RSS μηνυματα

  Πως μπορώ να ρυθμίσω γιατί δεν μπορώ να το βρω μια ροη περιεχομένου το πόσα πχ μηνύματα θα μου εμφανίζει? Αυτη την στιγμη μου βγαζει μόνο 4 μηνύματα.Βασικα με ενδιαφερει η κεντρική που τα βγαζει όλα στο (νέο περιεχόμενο) /discover/1.xml
 21. Dimitris_p

  Πρόβλημα σε θέμα εμφάνισης

  Θα κοιτάξω αν υπαρχει update, ευχαριστω.
 22. JoeDer

  Πρόβλημα σε θέμα εμφάνισης

  Το ίδιο το μήνυμα λέει ότι ενδέχεται το θέμα να μην είναι συμβατό με την έκδοση που τρέχεις, πρέπει να το αναβαθμίσεις ανεβάζοντας την τελευταία έκδοση που είναι διαθέσιμη από τον δημιουργό του θέματος και μέχρι τότε καλό είναι να ορίζεις το προκαθορισμένο που συμβαδίζει πάντα με την τρέχουσα έκδοση IPS που τρέχεις.
 23. Σε ενα θέμα μου εχει βγάλει το παρακάτω μήνυμα. Πως μπορώ να το διορθώσω? [[Template core/admin/customization/themeDescription is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
 24. Με την ανερχόμενη έκδοση 4.5 έρχονται αλλαγές στην καρδιά της κοινότητάς μας που δεν είναι άλλη από τον πίνακα διαχείρισης. Μια από τις σημαντικότερες αλλαγές είναι το θέμα που αλλάζει και γίνετε περισσότερο ανοιχτόχρωμο σε σχέση με το υπάρχων. Σύμφωνα με το σχετικό Blog της Invision Community, οι λειτουργίες και οι τομείς που ξέρουμε μέχρι σήμερα δεν αλλάζουν παρά μόνο τα χρώματα, με στόχο να επιτρέψει στο περιεχόμενο περισσότερο χώρο και να δείχνει λιγότερο γεμάτο. Τα σκούρα γκρίζα έχουν αντικατασταθεί με αποχρώσεις του μπλε και του γαλάζιου που αντικατοπτρίζουν πιστά τη νέα επωνυμία της Invision Community, ενώ άλλα χρώματα έχουν γίνει πιο φωτεινά. Οι πρώτες αντιδράσεις των μελών δεν φαίνονται να είναι θετικές με την νέα αυτή αλλαγή αλλά όπως έχει διαπιστωθεί και στο παρελθών, η Invision Community ακολουθεί ένα μοντέρνο χρωματικό σχέδιο και ένα καθαρό, μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Η Invision Community υπόσχεται να παρουσιάσει μερικά ακόμα νέα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης τις επόμενες εβδομάδες.
 25. Dimitris_p

  On line χρήστες

  Δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο στο δικο μου forum αυτό. Γιατί όταν πάω στο admincp βλεπω πχ online χρήστες 10 και την ίδια ακριβως στιγμη από το forum μου διχνει 80? Είναι φυσιολογικό αυτό? και τέλος πάντων η σωστή ένδειξη ποια ειναι τελικά?
 26. Dimitris_p

  Προβλημα με update

  Ευχαριστώ. Το πρόβλημα λύθηκε ήταν η php όντως, έτρεχε η 7.0 και έβαλα την 7.3 και όλα καλά!
 27. JoeDer

  Προβλημα με update

  Έκδοση PHP που τρέχει τώρα; Προσπάθησε αν δεν έχει την PHP 7.3 να επιλέξεις αυτή για την διαδικασία της αναβάθμισης.
 28. Dimitris_p

  Προβλημα με update

  Ειχα καιρό να ασχολειθω με το forum λόγο προσωπικών θεμάτων. Σήμερα είδα ότι υπαρχει αναβαθμιση (4.4.7) εγω εχω την 4.3.6. Eιπα να την κανω αλλα συμβαινει το εξεις. Όταν ανεβάζω τα αρχεία πεφτει το site και βγαζει σφαλμα HTTP ERROR 500. Τι μπορεί να συμβαίνει?
 29. Πρόσφατα ανακοινώθηκε στο blog της Invision Power ότι ετοιμάζουν ατόφιες εφαρμογές για τα λειτουργικά iOS & Android. Το αναλυτικό άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: https://invisioncommunity.com/news/product-updates/invision-community-apps-for-ios-android-r1161/ Ποιο συγκεκριμένα, οι εφαρμογές iOS & Android θα υποστηρίζουν την λειτουργία των forums όσο αφορά τις εφαρμογές της Invision Power καθώς επίσης και όλες τις λειτουργίες προφίλ, ροές, αναζητήσεων και ειδοποιήσεων - συμπεριλαμβανομένων και των ειδοποιήσεων push (επιτέλους!). Οποιεσδήποτε λειτουργίες των διάφορον άλλων εφαρμογών που δεν θα υποστηρίζονται θα ανοίγουν χωρίς προβλήματα σε μια προβολή ιστού μέσα στην εφαρμογή. Σχετικό βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://invisioncommunity.com/site_assets/ios_app.mp4 Τα καλά νέα είναι ότι η εφαρμογή θα είναι δωρεάν για όλους με ενεργές άδειες χρήσης. Με την πάροδο του χρόνου, θα προσφέρονται προνομιακές επιλογές στις κοινότητες. Η κυκλοφορία της εφαρμογής για iOS & Android θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την επόμενη σημαντική έκδοση της Invision Power, που αναμένεται να είναι η έκδοση 4.5. Οι κοινότητες θα πρέπει να αναβαθμίσουν σε αυτήν την έκδοση για να επιτρέψουν στους χρήστες τους να χρησιμοποιούν την εφαρμογή.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. | Terms of Use