Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. JoeDer

  Πρόβλημα με το reCAPTCHA

  Αν ξαφνικά χάλασε και ξαφνικά έφτιαξε, δηλαδή χωρίς να κάνεις κάτι εσύ, πολύ πιθανών να είναι θέμα της Google. Για να είμαι ειλικρινής, δεν το έχω συναντήσει αυτό το πρόβλημα.
 3. Dimitris_p

  Πρόβλημα με το reCAPTCHA

  Ναι το γνωριζω για την v3 που βγαζει μόνο την εικόνα, σε μένα δεν έβγαζε ούτε την εικόνα. Την ίδια αναφορά είχα και από χρήστη που προσπαθούσε να κάνει εγγραφή. Σε ένα από τα 3 sites που μου έδωσες εχθές το ένα έβγαζε σφαλμα reCAPTCHA και δεν με αφεινε να κανω εγγραφη. Αν δεις την εικόνα που εχω ανεβάσει στο forum δεν υπάρχει καν η εικόνα. Πριν λίγο ξαναδοκίμασα και τώρα όλα καλά τουλάχιστον στο δικό μου χωρείς να αλλάξω κάτι εγω! Μάλλον ειναι - ήταν προσωρινό πρόβλημα της google.
 4. JoeDer

  Πρόβλημα με το reCAPTCHA

  Συγκεκριμένα όταν δεν βλέπεις την επιλογή να τικάρεις στο ότι δεν είσαι ρομπότ σημαίνει ότι λειτουργεί το reCAPTCHA v3 που είναι Invisible, δηλαδή "αόρατο" (δεν χρειάζεται καμία ενέργεια από τον χρήστη). Σε έλεγχο που έκανα εδώ είδα ότι λειτουργεί (δεν ολοκλήρωσα την διαδικασία εγγραφής). Στο δικό σου είδα πάλι ότι λειτουργεί (δεν ολοκλήρωσα την διαδικασία εγγραφής). Στο webpagetest δεν συνάντησα κάποιο πρόβλημα με το reCAPTCHA και την λειτουργία της σελίδας. Επίσης, στο http://whois.domaintools.com/ που έχει και αυτό έλεγχο reCAPTCHA, δεν είδα κάποιο σφάλμα.
 5. Με ειδοποίησαν οτι δεν μπορουν να κάνουν εγγραφή στο ipb. Ψάχνοντας είδα ότι υπάρχει θέμα με της google το reCAPTCHA. Συγκεκριμένα στο forum μου βγάζει το παρακάτω σφαλμα. Ομως το προβλημα απ ότι καταλαβαινω ειναι γενικό καθώς και σε άλλες σελίδες βλέπω ότι υπάρχει το ιδιο θέμα. Πχ εδω https://www.webpagetest.org/ βγαζει (Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση με την υπηρεσία reCAPTCHA. Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο και επαναλάβετε τη φόρτωση, για να δείτε μια πρόκληση reCAPTCHA.) Σε άλλες σελίδες βγαζει το εικονίδιο αλλα δεν υπαρχει εκεί που του κάνεις τικ. Γνωρίζετε κάτι σχετικό με το πρόβλημα? http://
 6. JoeDer

  On line χρήστες

  Όχι, δε νομίζω, περισσότερο για web crawlers, spiders ή spiderbots μου κάνει.
 7. Dimitris_p

  On line χρήστες

  Καλή χρονιά! Το πρωτο που δοκιμασα δεν ειναι δωρεαν χρειάζεται εγγραφη στο site του. Το stopforumspam το έβαλα αλλα δεν είδα καμιά βελτίωση. Πολλές ip που βλεπω ειναι του τύπου crawl5.bl.semrush.com Είναι spam τελικά?
 8. Dimitris_p

  On line χρήστες

  Θα δοκιμάσω ενα από τα 2.Αν και μου κάνει εντύπωση γιατί αν ειναι bot γιατί στο gogle analytics μου τα εμφανίζει σωστά. Μονο στο ipb μου βγαζει λάθος.
 9. JoeDer

  On line χρήστες

  Πιθανότατα να σε επισκέπτονται μποτάκια ή μηχανές αναζήτησης που στις περισσότερες περιπτώσεις συμβαίνει όταν έχει λήξει η άδεια και δεν υπάρχει η προστασία "Spam Defense" της IPS. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, υπάρχουν κάποια πρόσθετα που μπορούν να αντικαταστήσουν την ενσωματωμένη λειτουργία "Spam Defense" της IPS, παραδειγματικά στο marketplace υπάρχει ένα που βρήκα με μια γρήγορη αναζήτηση: https://invisioncommunity.com/files/file/7706-anti-spam-ips4/ και στην επίσημη σελίδα του Stop Forum Spam ένα πρόσθετο για την IPS4: https://www.stopforumspam.com/mods#link_ipb. Να σημειώσω ότι δεν μπορώ να φέρω άποψη για τα εν λόγο πρόσθετα καθώς δεν τα έχω δοκιμάσει. Σε αντίθετη περίπτωση ίσως και να χρειάζεται κάποια προστασία από μεριάς server. Σε δικά μου server setup δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοια θέματα ακόμα και σε εγκαταστάσεις με ληγμένη άδεια.
 10. Dimitris_p

  On line χρήστες

  Κάποια απάντηση?
 11. Ναι, μπορεί να γίνει αυτό, προσθέτοντας το μέλος στην θέση του συντονιστή ή του διαχειριστή με τα δικαιώματα που μπορείς να ορίσεις στο: ACP > Members > STAFF > Moderators ή Administrators. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί ένα μέλος να ανήκει στην ομάδα χρηστών Members για παράδειγμα και να έχει δικαιώματα συντονιστή ή διαχειριστή, ανάλογα που θα προστεθεί.
 12. Dimitris_p

  Μετάφραση

  Το βρηκα εδώ ήταν τελικά. System Κανένα Κανένα _list_format_ a, b and c
 13. JoeDer

  Μετάφραση

  Δυστυχώς η φράση της ελληνικής μετάφρασης δεν μπορεί να βοηθήσει καθώς είναι επιλογή του καθενός να μεταφράσει τις αγγλικές όπως νομίζει και μπορεί να μην είναι ίδιες με άλλες μεταφράσεις. Στην αγγλική πως είναι η συγκεκριμένη φράση;
 14. Dimitris_p

  Μετάφραση

  Θελω να μεταφράσω μια λέξη (and) οπως βλέπετε στην παρακάτω εικόνα. Όμως μου βγαζει πάνω από 100 σελίδες που πρέπει να ψάξω!!! Μήπως γνωρίζεται που ειναι αυτό το and? Εμφάνισε όλο το περιεχόμενο που δεν έχω διαβάσει and αναρτήθηκε τις τελευταίες 365 ημέρες
 15. Dimitris_p

  2 περίεργα προβλήματα με το forum

  Ευχαριστω το έφτιαξα, τελικά ήταν το Fluid αλλα δεν θυμαμαι να το επέλεξα εγω. Ίσως με κανένα update άλλαξε? τι να πω.
 16. Δημήτρη, κοίταξε στις ρυθμίσεις του Forum (ACP > Community > FORUMS > Settings) στις επιλογές του Forum Settings όσο αφορά το Default forum view μήπως εκεί έχει ορισθεί η επιλογή του Fluid μόνο για τους επισκέπτες. Αυτή η επιλογή εμφανίζει όλα τα θέματα σε μια στήλη και τις κατηγορίες στην πλαϊνή μπάρα, έτσι όπως ακριβώς φαίνεται τώρα στους επισκέπτες σου.
 17. Τρέξε μια το "Something isn't working correctly" από το ACP > System > Support να καθαρίσει την cache.
 18. Dimitris_p

  2 περίεργα προβλήματα με το forum

  Το απενεργοποίησα, το διέγραψα αλλα παλι κάτι βγαζει. Απο πλευρικές μπάρες δεν εχω τίποτα στο forum. Αυτό που βλεπω σαν επισκέπτης τώρα που το πρόσεξα καλύτερα δεν ειναι μάλλον από το sitebar forums καθώς αυτό βγαζει κάτι διαφορετικό.
 19. Αν και στο theme που το είδα δεν μοιάζει ακριβώς με αυτό που έγραψα, τελικά είχα δίκιο και είναι αυτό το πρόσθετο που σου έγραψα στην αρχή..... Πιθανολογώ ότι έχεις παλιά έκδοση και δημιουργεί πρόβλημα. Βγάλτο από την πλαϊνή μπάρα και καλό είναι να το απεγκαταστήσεις ή να το ενημερώσεις με την τελευταία έκδοση.
 20. Dimitris_p

  2 περίεργα προβλήματα με το forum

  Oνομαζεται sitebar forums και απ οτι βλεπω δεν εχει δικαιωματα για ρυθμιση. Δεν μπορώ να σκεφτώ τι μπορεί να φταίει? http://
 21. Ναι, έχεις δίκιο, δεν είναι το πρόσθετο που έγραψα αν και μοιάζει πολύ με αυτό που έχεις. Το μόνο που μπορεί να περάσει από το μυαλό μου είναι ότι έχει μείνει το συγκεκριμένο block στην πλαϊνή μπάρα με δικαιώματα μόνο για τους επισκέπτες.
 22. Dimitris_p

  2 περίεργα προβλήματα με το forum

  Γιαννη σχετικά με το δεύτερο, το πρόβλημα ειναι ότι εμφανίζει μόνο την πλαϊνή μπάρα στους επισκέπτες και οχι το forum. Της μπάρες και όλα τα widget τα εχω απενεργοποιήσει. Το πρόσθετο αυτό που λες δεν το εχω εγκαταστήσει.
 23. 1. Είναι σχετικά νέα λειτουργία της IPS που επιτρέπει στους επισκέπτες να απαντούν σε θέματα της κοινότητας. Μπορεί να απενεργοποιηθεί πηγαίνοντας: ACP > System > Settings > Posting > Καρτέλα General > Πεδίο Posting > Post Before Registering > Επέλεξε "Disabled" και αποθήκευσε την αλλαγή. 2. Δεν κατάλαβα ακριβώς που είναι το πρόβλημα. Εννοείς στην πλαϊνή μπάρα που υπάρχει το πρόσθετο Sidebar Forums μόνο για τους επισκέπτες; Αν είναι αυτό, απλά αφαίρεσε το δικαίωμα από την ομάδα των επισκεπτών στο να βλέπουν το συγκεκριμένο πρόσθετο ή αν δεν θέλεις να εμφανίζετε σε καμία ομάδα, απλά αφαίρεσε το, από το σημείο που το έχεις προσθέσει.
 24. Εχω 2 προβλήματα που ανακάλυψα πριν μέρες αλλα δεν θυμάμαι να εχω πειράξει κάτι εγω και να έγιναν. Το πρώτο ειναι ότι αφού τα δικαιώματα τα εχω ορίσει σωστά, παρόλα αυτά δινει πρόσβαση σε επισκέπτες να ανοίξουν νέο θέμα βγάζοντας αυτό το μήνυμα. http:// Το δεύτερο ειναι οτι εχει αλλαξει η εμφάνιση όλου του forum μόνο στους επισκεπτες που αντί να δουν όλο το περιεχόμενο, βλέπουν το παρακάτω. http:// Τι μπορεί να εχει γίνει?
 25. JoeDer

  RSS μηνυματα

  Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποια επιλογή που να ρυθμίζει πόσα μηνύματα μπορεί να εμφανίζει η λειτουργία δραστηριότητας (Activity) αν κατάλαβα καλά την ερώτηση, εν τούτης, η λειτουργία δραστηριότητας εμφανίζει όλα τα μηνύματα κ.α. που δημιουργούνται στην κοινότητα, ανά ημερολογιακή σειρά.
 26. Dimitris_p

  RSS μηνυματα

  Πως μπορώ να ρυθμίσω γιατί δεν μπορώ να το βρω μια ροη περιεχομένου το πόσα πχ μηνύματα θα μου εμφανίζει? Αυτη την στιγμη μου βγαζει μόνο 4 μηνύματα.Βασικα με ενδιαφερει η κεντρική που τα βγαζει όλα στο (νέο περιεχόμενο) /discover/1.xml
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. | Terms of Use