Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Καλησπέρα σας για άλλη μια φορά , Σήμερα εκεί που έφτιαχνα το forum μου ξαφνικά το css άλλαξε , οι εικόνες ελαχιστοποιήθηκαν και τα χρώματα ήταν λες και έχουν φθαρεί , λες και η τηλεόραση που έχω συνδεδεμένη με τον υπολογιστή χάλαγε εντελώς την ανάλυση . Μπήκα από Chrome και παρατήρησα πως τα πάντα εμφανίζονται κανονικά δίχως προβλήματα ΄ή bugs Παρακάτω σας προωθώ μια φωτογραφία , η 1η είναι από Opera και η 2η από Chrome Opera --- > https://prnt.sc/26i9ccg Chrome --- > https://prnt.sc/26i9cj1
 3. JoeDer

  Πρόβλημα στο admin cp

  Έγινε κάποια αλλαγή / προσθήκη τελευταία που μετά από αυτό δημιουργήθηκε το πρόβλημα; Καθάρισε την cache από το ACP και του browser και δες αν θα επαναληφθεί το πρόβλημα. Απενεργοποίησε όλα τα πρόσθετα και έλεγξε.
 4. Earlier
 5. Dimitris_p

  Πρόβλημα στο admin cp

  Καλησπερα. Σήμερα μου παρουσιάζει το admin cp κάτι παράξενο. Κάθε 2 λεπτά περιπου ενώ ειμαι συνδεδεμένος μου βγαζει οτι άλλαξε η ip και ζηταει κάθε λίγο και λιγάκι νέα σύνδεση. Κάτι που φυσικά δεν είναι σωστό καθώς εχω κάνει ελεγχο και δεν άλλαξε η ip.Τι μπορεί να συμβαίνει?
 6. JoeDer

  Αλλαγή url ( / )

  Μετονομάζεις τον φάκελο /login σε /forum που βρίσκονται τα αρχεία της IPS και αλλάζεις από /login σε /forum το base_url στο conf_global.php Επίσης ελέγχεις μέσα στο ACP αν υπάρχει και κάπου αλλού το παλιό path.
 7. Nick

  Αλλαγή url ( / )

  Καλησπέρα σας, έχω ένα μικρό θέμα που δεν έχω ιδέα πως να λύσω ( χωρίς να κάνω καμιά βλακεία ) Στο domain name μου ( μέσω CPanel ) - ας πούμε το domain https://mydomain.eu/ - έχω προσθέσει ένα website που έχω φτιάξει με προγραμματισμό και έχω φτιάξει ένα folder /login στο οποίο είναι το Invision Forum μου . Το θέμα μου είναι πως δεν φαίνεται " καλό " στο μάτι το https://mydomain.eu/login και θέλω να το αλλάξω και να προσθέσω παράδειγμα αντί για /login , /forum . Πως γίνεται να κάνω μια τέτοια αλλαγή ? Χρειάζεται να κάνω απλά rename το folder ?
 8. JoeDer

  System Overview

  Αυτά είναι τα "άσχημα" των shared πακέτων... όπως και να έχει ο πάροχος μπορεί να λύσει τις απορίες σου.
 9. Dimitris_p

  System Overview

  Εκανα έναν ελεγχο πριν λίγο και είδα ότι στον server που με έχουν βάλει υπάρχουν συνολικά 82 domains και 75 mails server..... Στο πακέτο που είμαι το δίνει με 3GB Ram και 2 Core CPU. Τώρα δεν ξερω αν τα 3GB Ram και 2 Core CPU αφορά κάθε πακέτο (πελάτη) χωριστά η είναι η συνολική χωρητικότητα που δινει ο server σε ολα αυτά τα sites μαζί? Αν ισχύει το δεύτερο πάντως ειναι υπερβολή και λογικό η cpu να πιάνει κόκκινα.
 10. JoeDer

  System Overview

  Είναι αρκετά υψηλό load, καλό είναι να επικοινωνήσεις με τον πάροχο.
 11. Dimitris_p

  System Overview

  Μάλιστα. Υπερβολικό δεν ειναι? ειναι φυσιολογικά με 100 - 120 το πολυ επισκεπτες που είχε σήμερα αυτό το load? Nα πω απ τον host λες να το δουν?
 12. JoeDer

  System Overview

  Ναι, σωστά, είναι η χρήση CPU σε χρονικά διαστήματα 15 - 5 - 1 λεπτών.
 13. Dimitris_p

  System Overview

  Αυτο το load στην παρακάτω εικόνα που ειναι στα κόκκινα τι ακριβώς ειναι? Είναι η cpu του server η κάνω λάθος?
 14. Dimitris_p

  Backup και database

  Οπως σου είπε και ο Γιάννης, το παν στο forum (ipb) ειναι η βάση δεδομένων καθώς εκεί αποθηκεύονται μνήματα - κωδικοί - users και πολλά άλλα. Είναι προτιμότερο να έχεις την βάση και να μην έχεις καθόλου τα αρχεία, παρά να έχεις μόνο τα αρχεία που χωρείς την βάση δεδωμενων σου ειναι άχρηστα.
 15. Με σχετικό email η IPS, ενημέρωσε όλους τους πελάτες της, ότι πλέον άλλαξαν με θετικό πρόσημο οι τιμές των επίσημων εφαρμογών της και η διάρκεια ανανέωσης της άδειας. Πιο συγκεκριμένα όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα του σχετικού μηνύματος, η διάρκεια ανανέωσης της άδειας πέρασε σε ετήσια διάρκεια από τους έξη μήνες που ήταν και οι τιμές για κάθε εφαρμογή αυξήθηκαν από $10 έως $25 ανάλογα την εφαρμογή.
 16. Nick

  Backup και database

  Καλά πήγε αυτό ... Οπότε πάει και αυτό το φόρουμ , απλά την τελευταία φορά δεν θυμάμαι να χρειαστείτε να πάρω Backup από τις Databases
 17. JoeDer

  Backup και database

  Αν έχεις πάρει backup μόνο τα αρχεία δλδ μόνο ότι υπήρχε μέσα στο public_html τότε θα σε δυσαρεστήσω διότι χρειάζεται και η βάση δεδομένων για να λειτουργήσει το forum. Αν έχεις πάρει και την βάση δεδομένων τότε εκτός των αρχείων στο φάκελο public_html θα πρέπει να κάνεις εισαγωγή το αρχείο της βάσης (συνήθως έχει κατάληξη .sql ή .sql.gz ή σε άλλη μορφή συμπίεσης) μέσο του phpMyAdmin επιλέγοντας τη βάση δεδομένων που έχεις δημιουργήσει και εισαγωγή το αρχείο της βάσης. Μετά στο αρχείο conf_global.php αλλάζεις στα sql_database, sql_user και sql_pass τα νέα στοιχεία που έχεις δημιουργήσει και είσαι έτοιμος.
 18. Nick

  Backup και database

  Καλησπέρα σας, πριν 1 εβδομάδα μου ήρθε ενημέρωση πως το πακέτο ( hosting ) μου θα διαγραφεί , έτσι πήρα ένα Backup και το άφησα στην μοίρα του μιας που ακόμη δεν είχα πληρωθεί . Εχθές που επιτέλους πληρώθηκα ανανέωσα το Hosting αλλά μου έδωσαν νέο λογαριασμό στο Control Panel ( CPanel ) με αποτέλεσμα τα emails , τα Sub domains και το κεντρικό url ( που είχα το forum μου ) να μην λειτουργεί πλέων . Δεν πειράζει λέω , πάω στο CPanel , Folders > Public html και προσθέτω το Backup και το κάνω Extract και Move όλα τα αρχαία στο Public html . Μπαίνω κανονικά στο https://mydomain.eu/admin/upgrade ( με βάζει αυτόματα ) και μου λέει πως υπάρχει θέμα με τις Database επειδή στο προηγούμενο CPanel παράδειγμα η Database ηταν dbmyforum και στο νέο CPanel ήταν dpforum1 με αποτέλεσμα να μην μπορώ να εισέλθω καθόλου στο forum μου . Καμία ιδέα ?
 19. JoeDer

  plugin για φίλτρα

  Δεν το έχω το συγκεκριμένο app και δεν μπορώ να ξέρω. Λογικά κάπως θα γίνεται με custom fields.
 20. MarGaZeaS

  plugin για φίλτρα

  καλησπέρα υπάρχει κάποιο plugin που μπορώ να προσθέσω φίλτρα για site με αγγελίες;; έχω το classifields system αλλά η έκδοση που έχω δεν έχει.. θέλω για παράδειγμα κάτι τέτοιο
 21. Nick

  Σφάλμα 2S100/1

  Τελικά το έφτιαξα Λίγο υπομονή ήθελε ... Πήγα ACP > System > Advanced Configuration > Create New και εκεί άφησα το " Friendly URL " κενό ( δηλαδή να έχει την διεύθυνση αρχικής σελίδας του forum μου ) και στην επιλογή " Real URL " έβαλα " app=forums&module=forums&controller=index " και όλα για την ώρα δείχνουν να πάνε καλά
 22. Nick

  Σφάλμα 2S100/1

  Και μόλις πρόσεξα πως δεν υπάρχει κανένα " Real URL " , απλά δεν ξέρω σε αυτό τώρα τι πρέπει να προσθέσω https://prnt.sc/16ek8ef
 23. Nick

  Σφάλμα 2S100/1

  Μόλις αφαίρεσα ένα Application , μόλις πατάω τον σύνδεσμο του forum με πετάει κατ ευθείαν στο profile μου για κάποιον περίεργο λόγο
 24. Nick

  Σφάλμα 2S100/1

  Καλησπέρα σας, πριν λίγο έκανα μερικές αλλαγές στο φόρουμ μου και όλα πήγαιναν μια χαρά, έως όπου πάτησα το logo - text του forum μου και μου έβγαλε Λυπούμαστε, υπάρχει κάποιο πρόβλημα That page does not exist. Error code: 2S100/1 Το θέμα μου είναι πως ο σύνδεσμος μου για παράδειγμα είναι https://my-forum.eu/ και αν κάποιος πατήσει τον σύνδεσμο ενώ μέχρι πριν λίγο έπαιρνε πρόσβαση πλέων πρέπει να γράψει https://my-forum.eu/index.php/forums/ για να δει τις ενότητες. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει επάνω σε αυτό το θέμα? Ευχαριστώ
 25. Σήμερα παρατήρησα κάτι που δεν δουλεύει. Στον chrome opera και Edge το widget φορτώνει κανονικά. Σε Firefox όμως δεν το φορτώνει.Τι μπορεί να συμβαίνει υπάρχει κάποια λύση?
 26. Dimitris_p

  Κατάργηση caps

  Τελικα ηταν στο Blocks.css
 27. JoeDer

  Κατάργηση caps

  Ναι το ξέρω, αυτό σου έγραψα κι εγώ. Κοίτα στο core.css Αν δεν είναι κι εκεί πάτα το στην αναζήτηση των templates (Search templates...) με επιλεγμένο το tab CSS.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. | Terms of Use