Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. JoeDer

  Διαγραφή Invision Community στο url

  ACP > System > General Configuration > Site Name Λογικά δεν έχεις ορίσει το όνομα του forum σου εκεί.
 3. Καλησπέρα σε όλους, έχω παρατηρήσει πως κάθε φορά που δημοσιεύω το url του forum μου εμφανίζει Invision Community αντί για το name του forum, γνωρίζει κανείς πως μπορώ να το φτιάξω? Ευχαριστώ
 4. Yesterday
 5. JoeDer

  Αυτόματη διαγραφή θεμάτων

  Για αυτόματη διαγραφή όπως το έθεσες δεν έχω δει κάτι, αλλά για περιορισμό, τα μόνα πρόσθετα που βρήκα είναι τα παρακάτω: Number of Topics per Forum Topics per Time
 6. Dimitris_p

  IPS 4.5 Απόψεις

  Αυτό και μόνο με τα πρόσθετα που περιγράφετε ποιο πιάνω καθώς και με της άδειες για μένα ειναι το μέγα φάουλ της εταιρείας. Αυτά τα όποια εξτρά που προφέρει η νέα έκδοση σε σύγκριση με τα ποιο πιάνω, ειναι μηδενικής αξίας κατά την ταπεινή μου άποψη. Φυσικά δεν πρόκειται να περάσω στην 4.5. Πάω σε xenforo σε λίγο καιρό και άντε γεια ibp.
 7. Υπάρχει καποιο πρόσθετο που να κάνει αυτόματη διαγραφή θεμάτων? Πχ να το ρυθμίσω ας πούμε ότι σε ένα συγκεκριμένο forum μετά τα 50 θέματα να τα διαγράφει?
 8. Last week
 9. Earlier
 10. Nick

  Σφάλμα με κουπόνια

  Ookayy , ευχαριστώω
 11. JoeDer

  Σφάλμα με κουπόνια

  Τώρα το πρόσεξα, τα κουπόνια δεν έχουν σχέση με τις gift cards. Τα κουπόνια μπορούν να εξαργυρωθούν σε προϊόντα του καταστήματος (δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί να γίνει και με τις συνδρομές). Για να εξαργυρώσεις έναν κωδικό στην gift card, πρέπει πρώτα κάποιος άλλος να πληρώσει το ποσό που επιθυμεί ή που έχεις ορίσει για να σου έρθει ως email ή ως εκτυπώσιμη μορφή.
 12. Nick

  Σφάλμα με κουπόνια

  Το ίδιο ακριβώς μου βγάζει παρόλο που το άλλαξα
 13. JoeDer

  Σφάλμα με κουπόνια

  Αν χρησιμοποίησες τον κωδικό κουπονιού μια φορά για δοκιμή δεν μπορείς να τον ξαναχρησιμοποιήσεις οπότε επέλεξε το "Number of times this coupon can be used" σε Unlimited ή πάνω από μια φορές.
 14. Καλησπέρα, σήμερα πήγα στο forum μου AdminCP > Commerce > STORE > Coupons και πρόσθεσα τις παρακάτω ρυθμίσεις ( όπως αναγράφω στην φωτογραφία ) https://prnt.sc/wos41v & https://prnt.sc/wos6qo Ύστερα πήγα Forum > Store > Buy Gift Card > Redeem Gift Card και όταν προσθέτω τον κωδικό μου βγάζει " That code is not valid or has already been redeemed. Please check the code entered and try again. "
 15. Το έφτιαξα, τελικά το Chatbox φταίει, δεν ξέρω γιατί αλλά όποτε το προσθέτω κάνει όλο το forum να κολλάει, ναι σε όλα τα theme έκανε ακριβώς το ίδιο.
 16. Καλησπέρα. Αυτο το παρουσιάζει σε ολα τα widgets η σε καποιο συγκεκριμένο? Εχεις τσεκάρει σαν admin αν έχεις όλα τα δικαιώματα?
 17. Καλησπέρα, έχω ένα μικρό θεματάκη με το forum μου, όταν πατάω στο Block Manager και πάω να επεξεργαστώ ένα app στην αρχική σελίδα δεν μου επιτρέπει να πατήσω την επιλογή που λέει " Επεξεργασία ", την πατάω αλλά για κάποιον λόγο δεν ανταποκρίνεται. Screenshot: https://prnt.sc/wmpq2t
 18. dionysos

  Εικόνα διαφήμισης

  Ευχαριστώ πολύ! Θα δοκιμάσω το Widgets Extensions
 19. JoeDer

  Εικόνα διαφήμισης

  ACP > System > Advertisements https://invisioncommunity.com/4guides/monetization/internal-advertising-r57/#advanced Υπάρχουν κάποιες προκαθορισμένες θέσεις που μπορεί να φανεί η διαφήμιση αλλά προσωπικά προτιμώ την επιλογή στο να ορίσω ένα κλειδί και να το προσθέσω στην επιθυμητή τοποθεσία μέσα στο template. Ακόμα καλύτερα δημιουργώντας ένα plugin έτσι ώστε να υφίσταται σε κάθε θέμα χωρίς να χρειάζεται να επεξεργαστώ το εκάστοτε template. Σε άλλη περίπτωση μπορεί να γίνει με το πρόσθετο Widgets Extensions. Αν υπάρχει εγκατεστημένο το Pages μπορεί να γίνει με custom blocks.
 20. dionysos

  Εικόνα διαφήμισης

  Πως μπορώ να βάλω μια εικόνα να είναι σαν διαφήμιση σε κάποιο σημείο του φόρουμ;
 21. dionysos

  Εγγραφές με πρόσκληση

  Ευχαριστώ πάρα πολύ!
 22. JoeDer

  Εγγραφές με πρόσκληση

  https://invisioncommunity.com/files/file/8676-dp45-referrals-system/
 23. Πως μπορώ να κάνω να γίνονται εγγραφές μόνο με πρόσκληση; Ευχαριστώ!
 24. JoeDer

  Νιφάδες χωνιού

  Ή για την έκδοση 4.4 ανέβασε το plugin: Snow.xml
 25. Dimitris_p

  Νιφάδες χωνιού

  Καλησπέρα και καλές γιορτες. Γιάννη αν θες μου εξηγείς πως πάμε εδώ? core > global > global
 26. dionysos

  Αυτοματοποιημένο μήνυμα

  Ευχαριστώ!
 27. dionysos

  Αυτοματοποιημένο μήνυμα

  Το βρήκα! Ευχαριστώ!
 28. dionysos

  Αυτοματοποιημένο μήνυμα

  Το βρήκα αλλά μάλλον πρέπει να το περάσω με filezilla έτσι?
 29. JoeDer

  Αυτοματοποιημένο μήνυμα

  https://invisioncommunity.com/files/file/7449-auto-welcome/
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. | Terms of Use