Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. Dimitris_p

  On line χρήστες

  Δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο στο δικο μου forum αυτό. Γιατί όταν πάω στο admincp βλεπω πχ online χρήστες 10 και την ίδια ακριβως στιγμη από το forum μου διχνει 80? Είναι φυσιολογικό αυτό? και τέλος πάντων η σωστή ένδειξη ποια ειναι τελικά?
 3. Dimitris_p

  Προβλημα με update

  Ευχαριστώ. Το πρόβλημα λύθηκε ήταν η php όντως, έτρεχε η 7.0 και έβαλα την 7.3 και όλα καλά!
 4. JoeDer

  Προβλημα με update

  Έκδοση PHP που τρέχει τώρα; Προσπάθησε αν δεν έχει την PHP 7.3 να επιλέξεις αυτή για την διαδικασία της αναβάθμισης.
 5. Dimitris_p

  Προβλημα με update

  Ειχα καιρό να ασχολειθω με το forum λόγο προσωπικών θεμάτων. Σήμερα είδα ότι υπαρχει αναβαθμιση (4.4.7) εγω εχω την 4.3.6. Eιπα να την κανω αλλα συμβαινει το εξεις. Όταν ανεβάζω τα αρχεία πεφτει το site και βγαζει σφαλμα HTTP ERROR 500. Τι μπορεί να συμβαίνει?
 6. Πρόσφατα ανακοινώθηκε στο blog της Invision Power ότι ετοιμάζουν ατόφιες εφαρμογές για τα λειτουργικά iOS & Android. Το αναλυτικό άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: https://invisioncommunity.com/news/product-updates/invision-community-apps-for-ios-android-r1161/ Ποιο συγκεκριμένα, οι εφαρμογές iOS & Android θα υποστηρίζουν την λειτουργία των forums όσο αφορά τις εφαρμογές της Invision Power καθώς επίσης και όλες τις λειτουργίες προφίλ, ροές, αναζητήσεων και ειδοποιήσεων - συμπεριλαμβανομένων και των ειδοποιήσεων push (επιτέλους!). Οποιεσδήποτε λειτουργίες των διάφορον άλλων εφαρμογών που δεν θα υποστηρίζονται θα ανοίγουν χωρίς προβλήματα σε μια προβολή ιστού μέσα στην εφαρμογή. Σχετικό βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://invisioncommunity.com/site_assets/ios_app.mp4 Τα καλά νέα είναι ότι η εφαρμογή θα είναι δωρεάν για όλους με ενεργές άδειες χρήσης. Με την πάροδο του χρόνου, θα προσφέρονται προνομιακές επιλογές στις κοινότητες. Η κυκλοφορία της εφαρμογής για iOS & Android θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την επόμενη σημαντική έκδοση της Invision Power, που αναμένεται να είναι η έκδοση 4.5. Οι κοινότητες θα πρέπει να αναβαθμίσουν σε αυτήν την έκδοση για να επιτρέψουν στους χρήστες τους να χρησιμοποιούν την εφαρμογή.
 7. Για την ενεργοποίηση του dark mode στο Ubuntu πρέπει να επεξεργαστούμε ένα αρχείο ονόματι google-chrome.desktop που βρίσκετε στον φάκελο /usr/share/applications Έτσι, με την δύναμη της κονσόλας δίνουμε την παρακάτω εντολή για την επεξεργασία του απαραίτητου αρχείου. Για το άνοιγμα του αρχείου με τον επεξεργαστή κειμένου nano: sudo nano /usr/share/applications/google-chrome.desktop Αν βρισκόμαστε σε περιβάλλον gnome (ακόμα καλύτερα) μπορούμε να επεξεργαστούμε το αρχείο με τον επεξεργαστή κειμένου gedit: gedit admin:///usr/share/applications/google-chrome.desktop Βρίσκουμε τις γραμμές που περιέχουν το: Exec=/usr/bin/google-chrome-stable Και απλά προσθέτουμε στην συνέχειά (μετά από ένα κενό): --force-dark-mode Επανεκκινούμε τον Google Chrome και είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε το Dark Mode.
 8. JoeDer

  Μηνυμα της PHP

  Μπορείς να τους ρωτήσεις με ποιον τρόπο θα μπορέσεις να εφαρμόσεις τοπικά του λογαριασμού σου τις αλλαγές του php.ini που θέλεις να κάνεις όπως γίνετε σε πολλούς άλλους WebHosts με διάφορους τρόπους. Στην συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να σου πουν με ποιο τρόπο θα απενεργοποιήσεις (για τον λογαριασμό σου μόνο) τις λειτουργίες της επισήμανσης που σου βγάζει. Στις περισσότερες των περιπτώσεων δημιουργείς ένα αρχείο με ονομασία php.ini και προσθέτεις: disable_functions = εδώ όλες οι λειτουργίες που θέλεις να απενεργοποιηθούν. Για το cPanel στην καρτέλα Software > MultiPHP INI Editor > Editor Mode > Επιλέγεις Domain > Προσθέτεις στον editor: disable_functions = exec, system, popen, proc_open, shell_exec Ενδεικτικά στην CretaForce δουλεύει διαφορετικά: https://wiki.cretaforce.gr/php-user-ini Σε άλλους WebHost δουλεύει με άλλο τρόπο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο δικό σου WebHost μπορεί να σου υποδείξει πως μπορείς να το κάνεις ανάλογα των ρυθμίσεων που έχουν.
 9. Είχα το ίδιο προβλημα πριν καιρό. Αυτό που έκανα ήταν έψαξα και βρηκα και του πέρασα μια διαφορετική version (παλαιότερη) του Airplane Mode αφού διεγραψα πρώτα αυτή που είχαν περάσει τα windows 10. και από τότε δουλεύει κανονικά.
 10. Dimitris_p

  Μηνυμα της PHP

  Δεν μπορεί να αλλάξει καθώς θα επηρεάσει όλους όσοι ειναι στον ίδιο server.
 11. Όσο αφορά τα Laptops του Πλαισίου (Turbo X) ίσως και κάποια άλλα, μετά την εγκατάσταση των Windows 10 οι ενημερώσεις κατεβάζουν και εγκαθιστούν μια ενημέρωση (Insyde Airplane Mode HID Mini-Driver) που δημιουργεί ένα πρόβλημα που σχετίζεται με την συνεχόμενη εναλλαγή της λειτουργίας πτήσης καθιστώντας αδύνατη την απενεργοποίηση της λειτουργίας αυτής. Το πρόβλημα αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η χρήση του ασύρματου δικτύου καθώς και μια ενοχλητική επαναλαμβανόμενη ένδειξη ενεργοποίησης / απενεργοποίησης της λειτουργίας πτήσης. Για να διορθωθεί το πρόβλημα αυτό δεν μένει παρά να ακολουθήσουμε τα παρακάτω βήματα. Στο πλαίσιο της αναζήτησης στην μπάρα της επιφάνειας εργασίας, γράφουμε: regedit Στην συνέχεια επιλέγουμε: Επεξεργαστής μητρώου - Εφαρμογή / κλικ ΝΑΙ Στο νέο παράθυρο που θα ανοίξει επιλέγουμε από την αριστερή μπάρα: HKEY_LOCAL_MACHINE > SYSTEM > CurrentControlSet > Services > airelaneModeHid Εφόσον επιλέξουμε το airelaneModeHid στο πλαίσιο δεξιά κάνουμε διπλό κλικ στο Start και αλλάζουμε τις εξείς τιμές: Δεδομένα τιμής: (4) Βάση: Δεκαεξαδική Πατάμε ΟΚ, κλείνουμε το παράθυρο και επανεκκινούμε το λειτουργικό. Πλέον το πρόβλημα έχει διορθωθεί.
 12. sylvester73

  Μηνυμα της PHP

  Καλησπέρα, Σημαίνει ότι η εταιρία που σε φιλοξενεί έχει ενεργοποιήσει τις επιλογές που αναφέρει. Αυτές έχουν να κάνουν κυρίως με την ασφάλεια του forum σου, γιατί απενεργοποιόντας τις functions τότε, θεωρητικά έχεις παραπάνω ασφάλεια. Κανονικά, πρέπει μέσα απο το Cpanel να το ρυθμίσεις, η με το αρχείο .htaccess η php.ini αλλιώς αν δεν έχεις δικαιώματα, πρέπει η εταιρία που σε φιλοξενεί να το κάνει.
 13. Dimitris_p

  Μηνυμα της PHP

  Eδω και μέρες μου εχει βγάλει το παρακάτω μηνυμα. Στον host που ρώτησα αν εχει γινει καποια αλλαγη μου είπαν οτι οντως εγινε μια αλλαγη στην php αλλα να αγνοήσω αυτό το μηνυμα. Τι λέτε ειναι κάτι σοβαρό η όχι?
 14. Ήταν λάθος της μετάφρασης στην ελληνική γλώσσα.
 15. Dimitris_p

  Δεν βγαζει το έτος στα μηνύματα

  Πανε σχεδων 3 μήνες που το έφτιαξα, δυστυχώς δεν θυμαμαι τι είχα κάνει.
 16. vBulletin.gr

  Δεν βγαζει το έτος στα μηνύματα

  καλό είναι να αναφέρεις την λύση ώστε σε ερώτηση άλλου να υπάρχει απάντηση
 17. Υπάρχει τρόπος να ειναι admin καποιος αλλα να μην το εμφανίζει αυτό στην λίστα προσωπικου του forum αλλα να εχει ολα τα δικαιωματα κανονικα?? Δηλαδή στην φώτο το user webmaster ειναι το κανονικό admin.Σαν χρώμα μου το εχει αλλαξει καθώς το έκανα moderator αλλα αυτό που θέλω μπορεί να γινει?
 18. Αν για κάποιο λόγο χρειάζεστε να αποκρύψετε την ειδοποίηση που εμφανίζεται στους διαχειριστές κάθε φορά που μια νέα έκδοση είναι διαθέσιμη μπορεί να γίνει προσθέτοντας τον παρακάτω κώδικα στο custom.css .cAcpNotificationBanner_error { display: none; } Και, την ειδοποίηση όταν η άδεια έχει λήξει #acpNewVersion, #elLicenseKey { display: none; }
 19. Dimitris_p

  resize video

  Δουλεψε γιαννη ευχαριστω.
 20. JoeDer

  resize video

  Δοκίμασε αν δουλεύει ο παρακάτω κώδικας στο custom.css .ipsEmbeddedVideo.ipsEmbeddedVideo_limited > div, .ipsEmbeddedVideo:not(.ipsEmbeddedVideo_limited){ max-width: 700px; padding-bottom: 0; } .ipsEmbeddedVideo.ipsEmbeddedVideo_limited > div:after, .ipsEmbeddedVideo:not(.ipsEmbeddedVideo_limited):after{ content: ''; display: block; padding-bottom: 56.25%; }
 21. Dimitris_p

  resize video

  Eχω ένα προβλημα με της διαστάσεις στα video. Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω? Ξέχασα να πω πως αναφέραμε όχι στο forum αλλα στο ap pages.
 22. Ένα πολύ σημαντικό πρόσθετο διατέθηκε στο Marketplace όπου κάνει την διαδικασία της μετάφρασης πολύ πιο εύκολη. Όσοι έχουν ασχοληθεί με την μετάφραση έχουν παρατηρήσει ότι δεν υπάρχει η λειτουργία επιλογής εφαρμογής η προσθέτου για μετάφραση με αποτέλεσμα να υποχρεώνεσαι να κάνεις χρήση της αναζήτησης για να βρεις την λέξη/φράση που θέλεις να μεταφράσεις ανά εφαρμογή ή πρόσθετο. Δεν αντιλέγω ότι η αναζήτηση λειτουργεί αποτελεσματικά με το μοναδικό μειονέκτημα (κατ' εμέ) ότι πολλές φορές στα αποτελέσματα υπάρχουν λέξεις/φράσεις και από άλλες εφαρμογές που ίσως να μην ενδιαφέρουν. Με το πρόσθετο που διατέθηκε στο Marketplace ξεκαθαρίζουν τα πράγματα δίνοντάς μας την λειτουργία να επιλέξουμε προς μετάφραση μόνο τις λέξεις/φράσεις της εφαρμογής ή του προσθέτου που μας ενδιαφέρει. Μετά τον ενθουσιασμό μας για την ευκολία που μας δίνει το συγκεκριμένο πρόσθετο, γεννάται αμέσως η ερώτηση σε ένα άλλο μείζων θέμα που έχει να κάνει με τον διαχωρισμό των λέξεων/φράσεων του front end και του back end. Σε σχετική ερώτηση από μέλος της IPS ο προγραμματιστής αναφέρει ότι δυστυχώς (για την ώρα) δεν μπορεί να υπάρξει αυτός ο διαχωρισμός λόγο του ότι πολλές λέξεις/φράσεις αντιστοιχούν και στα δύο περιβάλλοντα. Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόσθετο εντελώς δωρεάν από το Marketplace στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://invisioncommunity.com/files/file/9320-nb44-translate-filter-by-appplugin/
 23. Dimitris_p

  Rewrite URLs

  Οκ ευχαριστω δούλεψε!
 24. JoeDer

  Rewrite URLs

  Προσπάθησε να αφήσεις μόνο το περιεχόμενο που σου δίνει και εφόσον περάσει πρόσθεσε από κάτω και το υπόλοιπο που μπορεί να έχεις. Το περιεχόμενο του htaccess για την περίπτωση που τα αρχεία είναι στον ριζικό φάκελο: <IfModule mod_rewrite.c> Options -MultiViews RewriteEngine On RewriteBase / RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteRule \.(js|css|jpeg|jpg|gif|png|ico|map)(\?|$) /404error.php [L,NC] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] </IfModule>
 25. Dimitris_p

  Rewrite URLs

  Προσπαθώ να ενεργοποιήσω το Rewrite URLs για να μην μου βγαζει το index.php στο url. Ενω κανω οτι μου ζηταει δηλαδή κανω paste το περιεχόμενο στο .htaccess μου βγαζει το παρακάτω σφαλμα. Τι μπορεί να κανω λάθος???
 26. Στα sub-forums δεν εμφανίζει το σύνολο των θεμάτων και των δημοσιεύσεων; λίγο περίεργο αυτό που λες γιατί το έχω δοκιμάσει εκτός αν εννοείς ότι δεν εμφανίζει το σύνολο των θεμάτων των sub-forum στο κύριο forum. "Για να μην χαθούμε στην μετάφραση" λέγοντας κύριο forum ή forum εννοούμε το σύνολο κάποιων θεμάτων μιας κατηγορίας. Αν λοιπών δεν μετριούνται τα θέματα των ή του sub-forum στο σύνολο των θεμάτων του forum, τότε ναι έτσι είναι, η μέτρηση των θεμάτων είναι για κάθε forum και sub-forum ξεχωριστά.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. | Terms of Use