MC_Greece Posted 22 May 2017 Share Posted 22 May 2017 Καλησπέρα αναζητώ κάποιο hook το οποίο θα ζητάει register από τον guest για να δει το περιεχόμενο δηλαδή links και εικόνες. έχω ψάξει παντού αλά δεν βρήκα κάτι. μήπως γνωρίζει κανένας πως γίνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoeDer Posted 22 May 2017 Share Posted 22 May 2017 Δεδομένου ότι στο marketplace της InvisionPower δεν υπάρχουν πλέον τα πρόσθετα για την έκδοση 3 δεν είναι δυνατό να βρεθεί. Πρέπει να αναβαθμίσεις στην έκδοση 4 για να μπορέσεις να κατεβάσεις τα πρόσθετα που είναι συμβατά. Πέρα από αυτό η έκδοση 3 έχει βγει EOL και δεν υποστηρίζετε, σύντομα θα διαγραφούν οι ενότητες στο IPB.GR που αφορούν την έκδοση 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC_Greece Posted 22 May 2017 Author Share Posted 22 May 2017 δεν υποστηρίζετε από την ipb. από τα άλλα forums όμως? όσο για το 4.0 πως γεινετε να κάνω upgrade? έχω cracked version. εβαλα την 4.0 αλά δεν μου άρεσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoeDer Posted 22 May 2017 Share Posted 22 May 2017 Ξέρω τι εννοείς αλλά εδώ δεν επιτρέπετε καμία αναφορά σε πειρατικά φόρουμ ούτε βοήθεια για nulled εκδόσεις οπότε αν θες να συνεχίσεις να έχεις βοήθεια κι εδώ αλλά και στο επίσημο φόρουμ της IPS καλό είναι να αγοράσεις μια άδεια διαφορετικά μπορείς να αναζητήσεις βοήθεια στον κόσμο των πειρατών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC_Greece Posted 23 May 2017 Author Share Posted 23 May 2017 Και πρέπει να πληρώνω κάθε μηνά? μου δίνουν αυτοί host η αγοράζω εγώ? προστοπαρον δεν περνώ γιατί δεν είμαι σίγουρος για αυτό που έφτιαξα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoeDer Posted 23 May 2017 Share Posted 23 May 2017 Υπάρχει η επιλογή να διαλέξεις μεταξύ In the cloud και Self hosted. Στο In the cloud σε hostάρουν αυτοί με όλα τα official app και στο Self hosted παίρνεις τα αρχεία και τα ανεβάζεις στον δικό σου server. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts