Μετάβαση στο περιεχόμενο

register link


MC_Greece

Recommended Posts

Καλησπέρα αναζητώ κάποιο hook το οποίο θα ζητάει register από τον guest για να δει το περιεχόμενο δηλαδή links και εικόνες. έχω ψάξει παντού αλά δεν βρήκα κάτι. μήπως γνωρίζει κανένας πως γίνεται? 

Link to comment
Share on other sites


Δεδομένου ότι στο marketplace της InvisionPower δεν υπάρχουν πλέον τα πρόσθετα για την έκδοση 3 δεν είναι δυνατό να βρεθεί.

Πρέπει να αναβαθμίσεις στην έκδοση 4 για να μπορέσεις να κατεβάσεις τα πρόσθετα που είναι συμβατά.

Πέρα από αυτό η έκδοση 3 έχει βγει EOL και δεν υποστηρίζετε, σύντομα θα διαγραφούν οι ενότητες στο IPB.GR που αφορούν την έκδοση 3.

Link to comment
Share on other sites


Ξέρω τι εννοείς αλλά εδώ δεν επιτρέπετε καμία αναφορά σε πειρατικά φόρουμ ούτε βοήθεια για nulled εκδόσεις οπότε αν θες να συνεχίσεις να έχεις βοήθεια κι εδώ αλλά και στο επίσημο φόρουμ της IPS καλό είναι να αγοράσεις μια άδεια διαφορετικά μπορείς να αναζητήσεις βοήθεια στον κόσμο των πειρατών.

Link to comment
Share on other sites


Υπάρχει η επιλογή να διαλέξεις μεταξύ In the cloud και Self hosted. Στο In the cloud σε hostάρουν αυτοί με όλα τα official app και στο Self hosted παίρνεις τα αρχεία και τα ανεβάζεις στον δικό σου server.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites


Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. | Terms of Use