Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δικαιώματα


Dimitris_p

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν κανω κάπου λάθος στα δικαιώματα αλλα μου συμβαίνει το έξεις. Εχω φτιάξει έναν δεύτερο λογαριασμό admin. Τον εχω όμως σαν πρώτη ομάδα μέλος και σαν δεύτερη τον admin γιατί δεν θέλω να εμφανίζεται το admin στο προφίλ. Συμβαίνει όμως ότι ενώ στο ACP εχω κανονικα πρόσβαση στα πάντα, δεν συμβαίνει το ίδιο και στο forum που εχω δικαιώματα απλού μέλους. Κάνω κάτι λάθος η ειναι λόγο που το admin το εχω σαν δεύτερη ομάδα? 

Link to comment
Share on other sites

Για να έχει δικαιώματα admin/mod το μέλος με το secondary group ως admin στο forum θα πρέπει να το προσθέσεις στους administrators.

ACP > Members > Staff > Administrators. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με κάποιο μέλος/ομάδα στα δικαιώματα των Moderators.

Link to comment
Share on other sites

Tο έκανα. add Administrator πατάω member και βάζω το όνομα που θέλω. Δεν έγινε τίποτα. Αυτό που παρατήρησα είναι οτι στο forum που έχω δικαιώματα admin έχω πρόσβαση κανονικά. Δεν έχω όμως διαγραφή - μετακίνηση και όλα αυτά....

 admin.png

Edited by Dimitris_p
Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή τον admin να δώσω και δικαιωματα moderator? Κοίτα εγω εχω δώσει σε ένα απλό μέλος σαν δεύτερη ομάδα λόγο που δεν ήθελε να ειναι εμφανές, δικαιώματα moderator και δεν εχει κανένα πρόβλημα. Στον admin γιατί να συμβαίνει αυτό? 

Link to comment
Share on other sites

Η επεξήγηση όταν προσθέτεις ένα μέλος στους Administrators το λέει ξεκάθαρα:

Quote

If a user is in more than one administrator group, they will have the best permissions from all administrator groups combined. If a user has individual member administrator permissions set up here, the member administrator permissions will override any group administrator permissions they would have otherwise inherited.

Οπότε αν ανήκει στην ομάδα Members και τον προσθέσεις στους Administrations το μόνο που θα έχει θα είναι η πρόσβαση στο ACP, για να έχει και δικαιώματα στο forum και οπουδήποτε αλλού, πρέπει να τον προσθέσεις στους Moderators και να του δώσεις τα ανάλογα δικαιώματα στις εκάστοτε λειτουργίες. Έτσι θα υπάρχει ένα μέλος στην ομάδα Members με πρόσβαση στο ACP και με δικαιώματα που έχεις ορίσει να έχει.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. | Terms of Use