Jump to content
Dimitris_p

Πρόβλημα του forum σε localhost

Recommended Posts

Dimitris_p

Εχω το εξης πρόβλημα. Σε localhost σε admin μου δουλεύει κανονικά. Όταν προσπαθώ να μπω στο forum ο browser πετάει αυτό to error..

We're sorry, but a temporary technical error has occurred which means we cannot display this site right now.
You can try again by clicking the button below, or try again later.

Στο ACP βλεπω ένα σφάλμα αλλα δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει....😗

InvalidArgumentException: VALUE_0_NOT_STRING (0)
#0 C:\xampp\htdocs\forum\applications\core\extensions\core\Dashboard\Registrations.php(94): IPS\Helpers\_Chart->addRow(Array)
#1 C:\xampp\htdocs\forum\applications\core\modules\admin\overview\dashboard.php(59): IPS\core\extensions\core\Dashboard\_Registrations->getBlock()
#2 C:\xampp\htdocs\forum\system\Dispatcher\Controller.php(96): IPS\core\modules\admin\overview\_dashboard->manage()
#3 C:\xampp\htdocs\forum\system\Dispatcher\Dispatcher.php(146): IPS\Dispatcher\_Controller->execute()
#4 C:\xampp\htdocs\forum\admin\index.php(13): IPS\_Dispatcher->run()
#5 {main}

Edited by Dimitris_p

Share this post


Link to post
Share on other sites
Σχολιάστε εποικοδομητικά

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. | Terms of Use