Jump to content
Dimitris_p

Προβλημα σε δημιουργια Blocks

Recommended Posts

Dimitris_p

Προσπαθώ να δημιουργήσω ένα νέο block στης page και κατά την αποθήκευση μου πετάει ένα error.Το παραξενο ειναι ότι όταν πάω πίσω και το προσπαθήσω ξανά, αυτή την φορά δεν βγάζει σφαλμα. Καμιά ιδέα τι μπορεί να ειναι? Θέμα server? 

EX1366 Κάτι πήγε στραβά. Παρακαλώ προσπάθησε ξανά.

INSERT INTO `cms_containers` ( `container_order`, `container_name`, `container_parent_id`, `container_type` ) VALUES ( 4, 'ERT', '', 'block' )
IPS\Db\Exception: Incorrect integer value: '' for column `mysatgr_ipbneo`.`cms_containers`.`container_parent_id` at row 1 (1366)
#0 /home/mysatgr/newsat.gr/system/Db/Db.php(807): IPS\_Db->preparedQuery('/*IPS\\Node\\_Mod...', Array)
#1 /home/mysatgr/newsat.gr/system/Patterns/ActiveRecord.php(459): IPS\_Db->insert('cms_containers', Array)
#2 /home/mysatgr/newsat.gr/system/Node/Model.php(2219): IPS\Patterns\_ActiveRecord->save()
#3 /home/mysatgr/newsat.gr/system/Node/Model.php(3002): IPS\Node\_Model->save()
#4 /home/mysatgr/newsat.gr/system/Node/Controller.php(413): IPS\Node\_Model->saveForm(Array)
#5 /home/mysatgr/newsat.gr/system/Dispatcher/Controller.php(85): IPS\Node\_Controller->form()
#6 /home/mysatgr/newsat.gr/system/Node/Controller.php(62): IPS\Dispatcher\_Controller->execute()
#7 /home/mysatgr/newsat.gr/applications/cms/modules/admin/pages/blocks.php(39): IPS\Node\_Controller->execute()
#8 /home/mysatgr/newsat.gr/system/Dispatcher/Dispatcher.php(146): IPS\cms\modules\admin\pages\_blocks->execute()
#9 /home/mysatgr/newsat.gr/admin/index.php(14): IPS\_Dispatcher->run()
#10 {main}

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
JoeDer

Αυτό το σφάλμα έχει να κάνει με την βάση δεδομένων.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dimitris_p

Ωχ μι μου λες τέτοια! Τι μπορεί να εχει δηλαδή να τρέξω μια επιδιόρθωση μεσα απο phpmyadmin?

Share this post


Link to post
Share on other sites
JoeDer

Με μια αναζήτηση στην IPS σχετικά με το σφάλμα EX1366 δεν έβγαλε πολλά αποτελέσματα.

Για αρχή απενεργοποίησε όλα τα mods/plugins και έλεγξε αν θα σου ξαναπαρουσιάσει το σφάλμα αυτό. Αν δεν στο παρουσιάσει τότε έχει να κάνει με κάποιο πρόσθετο, αν στο παρουσιάσει τότε κάτι άλλο είναι που δεν μπορώ να ξέρω με ένα απλό error report.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Σχολιάστε εποικοδομητικά

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. | Terms of Use