Nick Posted 11 July 2020 Share Posted 11 July 2020 Πριν αρκετό καιρό τυχαία είδα μια διαφήμιση στο facebook για μια " εταιρία " η οποία έδινε δωρεάν domain name, hosting και ssl και όπως ήταν φυσικό την δοκίμασα κάνοντας δοκιμή ένα SMF forum, σε αρχικό στάδιο όλα πήγαιναν καλά ως που από τα πρώτα 5 μέλη και τις πρώτες 27 δημοσιεύσεις άρχισε να υπάρχει θέμα στην Database, δεν την αναγνώριζε το φόρουμ και έβγαζε error 500 όταν κάποιος έκανε refresh page. Ύστερα προσπάθησα να κατεβάσω ένα mybb forum και ύστερα προσπάθησα να περάσω το Invision forum, και στα 2 έβγαλε σφάλμα, το προσπάθησα ξανά ως που κόλλησε ο Server και μου ζήταγε να πληρώσω για να ξανά πάρω πρόσβαση στο φόρουμ... Η ( προσωπική ) άποψη μου είναι πως είναι όντως καλό site, απλά όχι για κάτι βαρύ όπως ένα φόρουμ παράδειγμα ( σε free plan ), το θετικό που έχει θα έλεγα πως σου δίνει την δυνατότητα να αγοράσεις hosting σε σχετικά οικονομική τιμή... ... Αυτά από εμένα ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts