Jump to content
Nick

Σφάλμα 2S100/1

Recommended Posts

Nick

Καλησπέρα σας, πριν λίγο έκανα μερικές αλλαγές στο φόρουμ μου και όλα πήγαιναν μια χαρά, έως όπου πάτησα το logo - text του forum μου και μου έβγαλε 

 

Λυπούμαστε, υπάρχει κάποιο πρόβλημα

 

That page does not exist.

Error code: 2S100/1

 

Το θέμα μου είναι πως ο σύνδεσμος μου για παράδειγμα είναι https://my-forum.eu/ και αν κάποιος πατήσει τον σύνδεσμο ενώ μέχρι πριν λίγο έπαιρνε πρόσβαση πλέων πρέπει να γράψει https://my-forum.eu/index.php/forums/ για να δει τις ενότητες.

 

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει επάνω σε αυτό το θέμα? Ευχαριστώ

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nick

Μόλις αφαίρεσα ένα Application , μόλις πατάω τον σύνδεσμο του forum με πετάει κατ ευθείαν στο profile μου για κάποιον περίεργο λόγο 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nick

Και μόλις πρόσεξα πως δεν υπάρχει κανένα " Real URL " , απλά δεν ξέρω σε αυτό τώρα τι πρέπει να προσθέσω 

 

https://prnt.sc/16ek8ef

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nick

Τελικά το έφτιαξα :P  Λίγο υπομονή ήθελε ...

 

Πήγα ACP > System > Advanced Configuration > Create New και εκεί άφησα το " Friendly URL " κενό ( δηλαδή να έχει την διεύθυνση αρχικής σελίδας του forum μου ) και στην επιλογή " Real URL " έβαλα " app=forums&module=forums&controller=index " και όλα για την ώρα δείχνουν να πάνε καλά 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Σχολιάστε εποικοδομητικά

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. | Terms of Use