Dimitris_p Posted 8 June 2022 Share Posted 8 June 2022 (edited) Καλησπέρα. Στης ρυθμισεις ενός group υπάρχει ένδειξη για τους τύπους αρχείων που ειναι επιτρεπτά. Πως μπορώ να προσθέσω νέο τύπου αρχείου η να αφαιρέσω κάτι από αυτά? Το ψάχνω και δεν μπορώ να το βρω! Edited 8 June 2022 by Dimitris_p Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 JoeDer Posted 9 June 2022 Share Posted 9 June 2022 1 hour ago, Dimitris_p said: Tην εικόνα την εχω βάλει σαν παράδειγμα, ίσως το περιέγραψα λάθος. Αυτο που θέλω να κανω ειναι όταν γράφουμε ένα μηνυμα να μπορώ να ανεβασω και άλλους τύπους αρχείων εκτός του στάνταρ. Σε παλιά έκδοση forum που τρέχω 4.4.10 εχω προσθέσει αυτά που θέλω. Σε ένα άλλο forum με 4.6.12.1 δεν μπορώ να το βρω. Εδω με την 4.6.12.1 δεν μου εμφανίζει καν τον τύπο αρχείων. Στην 4.6.12.1 που έχεις δεν σου εμφανίζει γιατί προφανώς; επιτρέπονται όλοι οι τύποι αρχείων. ACP > System > Settings > Posting > General > Attachments > Allowed File Extensions 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 JoeDer Posted 8 June 2022 Share Posted 8 June 2022 Στην συγκεκριμένη ρύθμιση είναι για την εικόνα του group. Ποιον άλλο τύπο αρχείου θέλεις να προσθέσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Dimitris_p Posted 8 June 2022 Author Share Posted 8 June 2022 (edited) πχ θέλω να βάλω .pdf .svg .zip Edited 8 June 2022 by Dimitris_p Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 JoeDer Posted 9 June 2022 Share Posted 9 June 2022 15 hours ago, Dimitris_p said: πχ θέλω να βάλω .pdf .svg .zip Για τα αρχεία εικόνας δεν νομίζω ότι έχουν σχέση αυτές οι καταλήξεις εκτός του .svg που δεν υποστηρίζεται "ακόμα". Στην τελευταία (μέχρι στιγμής) έκδοση (4.6.12.1), η μόνη κατάληξη που έχει προστεθεί ως υποστηριζόμενος τύπος αρχείου εικόνας είναι ο .webp Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Dimitris_p Posted 9 June 2022 Author Share Posted 9 June 2022 (edited) Tην εικόνα την εχω βάλει σαν παράδειγμα, ίσως το περιέγραψα λάθος. Αυτο που θέλω να κανω ειναι όταν γράφουμε ένα μηνυμα να μπορώ να ανεβασω και άλλους τύπους αρχείων εκτός του στάνταρ. Σε παλιά έκδοση forum που τρέχω 4.4.10 εχω προσθέσει αυτά που θέλω. Σε ένα άλλο forum με 4.6.12.1 δεν μπορώ να το βρω. Εδω με την 4.6.12.1 δεν μου εμφανίζει καν τον τύπο αρχείων. Edited 9 June 2022 by Dimitris_p Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Dimitris_p Posted 9 June 2022 Author Share Posted 9 June 2022 Οκ το βρηκα! Ήταν τικαρισμενο το No restriction. Eπρεπε να το βγάλω και κάνοντας κλικ στο πλαίσιο (αυτό δεν θυμόμουν) να βάλω manual τους τύπους που θέλω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Dimitris_p
Καλησπέρα. Στης ρυθμισεις ενός group υπάρχει ένδειξη για τους τύπους αρχείων που ειναι επιτρεπτά. Πως μπορώ να προσθέσω νέο τύπου αρχείου η να αφαιρέσω κάτι από αυτά? Το ψάχνω και δεν μπορώ να το βρω!
6 answers to this question
Recommended Posts