Jump to content

VPS Server στην Ελλάδα ( ? )

Nick

Recommended Posts

Έχω μια ερώτηση.. Θέλω να δημιουργήσω μια κοινότητα αλλά χρειάζεστε VPS ή  VDS Servers για να " τρέξει " την σελίδα, το πρόβλημα όμως είναι πως δεν βρίσκω κανένα Ελληνικό hosting το οποίο να μου παρέχει την παραπάνω δυνατότητα που επιθυμώ, μήπως γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω ? Επρόκειτο για business website οπότε κάτι με θετικές αξιολογήσεις θα βοηθούσε!!

• Nick changed the title to VPS Server στην Ελλάδα ( ? )

H μοναδική εταιρία που εχει εφάμιλλες επιδώσεις ίσως και καλύτερες από VPS σε shared hosting ειναι η cretaforce (δοκιμασμένη). Λιγο ακριβή αλλα οτι πληρώσεις παίρνεις. 

Επιθυμώ να δημιουργήσω μια δεύτερη κοινότητα μέσω WoWonder , απλά χρειάζεται ξεχωριστό server διότι σε απλό hosting που το δοκίμασα κόλλαγε υπερβολικά καθώς υπήρχε θέμα με CSS ( δεν εμφάνιζε βασικές πληροφορίες ) 

Προσωπικά είχα θέμα, δεν εμφάνιζε μερικές εφαρμογές , δεν μπορούσες να στείλεις μήνυμα, δεν μπορούσες να φορτώσεις gifs και όλα αυτά επειδή κόλλαγε, για ένα απλό reload έκανε 47 - 52 δευτερόλεπτα , δοκίμασα έναν hosting από εξωτερικό και δούλευε τέλεια, κανένα bug ή κάτι παρόμοιο, δυστυχώς ή ευτυχώς έφυγα από την εταιρία ( στο εξωτερικό ) για προσωπικούς λόγους που δεν επιθυμώ να αναφέρω δημόσια, πάντως και σε support που επικοινώνησα με ενημέρωσαν πως για το συγκεκριμένο site που θέλω να φτιάξω χρειάζομαι συγκεκριμένο server & hosting!

*edit : Δεν έφταιγε το internet που αργούσε να κάνει reload την σελίδα, και σε άλλα άτομα με πιο υψηλές ταχύτητες το έκανε! Όταν έμπαινες στο homepage όλα ήταν τέλεια, όταν πάταγες π.χ να πας στην σελίδα για να δεις τους φίλους σου - ή τις ρυθμίσεις λογαριασμού - ο κώδικας ήταν σαν να μην είχε CSS, αν βρω εικόνα με το σφάλμα θα την προωθήσω. 

Edited by Nick

Βρήκα την εικόνα!!  Έτσι ακριβώς εμφάνιζε την σελίδα σε ένα απλό hosting https://prnt.sc/ps7qa5UKjM3C Έβαλα τα ίδια files 2 φορές και το ίδιο αποτέλεσμα, προώθησα τα files σε hosting εξωτερικού ( προανάφερα σχετικά επάνω ) και όλα έφτιαξαν, το hosting που είχα έφταιγε, χρειάζονται ορισμένες προδιαγραφές για να τρέξει κάποιος την σελίδα που θέλω.

7 minutes ago, Nick said:

Προσωπικά είχα θέμα, δεν εμφάνιζε μερικές εφαρμογές , δεν μπορούσες να στείλεις μήνυμα, δεν μπορούσες να φορτώσεις gifs και όλα αυτά επειδή κόλλαγε, για ένα απλό reload έκανε 47 - 52 δευτερόλεπτα , δοκίμασα έναν hosting από εξωτερικό και δούλευε τέλεια, κανένα bug ή κάτι παρόμοιο, δυστυχώς ή ευτυχώς έφυγα από την εταιρία ( στο εξωτερικό ) για προσωπικούς λόγους που δεν επιθυμώ να αναφέρω δημόσια, πάντως και σε support που επικοινώνησα με ενημέρωσαν πως για το συγκεκριμένο site που θέλω να φτιάξω χρειάζομαι συγκεκριμένο server & hosting!

Just now, Nick said:

Βρήκα την εικόνα!!  Έτσι ακριβώς εμφάνιζε την σελίδα σε ένα απλό hosting https://prnt.sc/ps7qa5UKjM3C Έβαλα τα ίδια files 2 φορές και το ίδιο αποτέλεσμα, προώθησα τα files σε hosting εξωτερικού ( προανάφερα σχετικά επάνω ) και όλα έφτιαξαν, το hosting που είχα έφταιγε, χρειάζονται ορισμένες προδιαγραφές για να τρέξει κάποιος την σελίδα που θέλω.

Και το WoWonder όπως και το Sngine δουλεύουν μια χαρά σε shared πακέτα (δοκιμασμένο), απλά πρέπει οι απαιτήσεις (Requirements) να εξυπηρετούνται από το shared πακέτο. Συγκεκριμένα για το CSS που δεν φόρτωνε σωστά, ίσως να υπήρχε πρόβλημα με τα δικαιώματα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι αυτό το πρόβλημα.

• Like 1

1 hour ago, JoeDer said:

Και το WoWonder όπως και το Sngine δουλεύουν μια χαρά σε shared πακέτα (δοκιμασμένο), απλά πρέπει οι απαιτήσεις (Requirements) να εξυπηρετούνται από το shared πακέτο. Συγκεκριμένα για το CSS που δεν φόρτωνε σωστά, ίσως να υπήρχε πρόβλημα με τα δικαιώματα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι αυτό το πρόβλημα.

1 hour ago, JoeDer said:

Θα το ξανά δοκιμάσω και θα ενημερώσω!! 

• Like 1

Πρέπει να δεις τι απαιτήσεις έχει το WoWonder και να μιλήσεις με την εταιρία που σε φιλοξενεί. Ακόμα να δεις και τα δικαιώματα των αρχείων αν είναι σωστά. Ακόμα μπορεί πολλά να σου δημιουργούν προβλήματα με την css όπως και το cloudflare αν τρέχεις απο πίσω....

Μπααα... Ξανά σφάλμα, λαμβάνω το εξής " - The sql-mode strict_trans_tables is enabled in your mysql server, please contact your host provider to disable it. " και από ότι έψαξα είναι κάτι που δεν υποστηρίζει το hosting.