Jump to content

Maintenance Tasks Not Running

Nick

Recommended Posts

Σήμερα εκεί που έφτιαχνα ενότητες μπαίνω στο AdminCP και βλέπω το παρακάτω σφάλμα που συναντώ πρώτη φορά, καμιά ιδέα? 

*Δεν έκανα κάποια " μεγάλη " αλλαγή ώστε να δημιουργήσει παρόμοιο θέμα ούτε πρόσθεσα νέα applications, ότι είχα προσθέσει ήταν 1-2 ημέρες πριν βγάλει το σφάλμα!*

https://prnt.sc/-r3oep8LfbUJ

Δεν ειναι σφάλμα αυτό, μου το βγαζει και εμένα μερικές φορές. Το βγάζει οταν δεν υπάρχει κινητικότητα στο forum πχ μηνύματα - απαντήσεις και δεν μπορούν να εκτελεστούν κάποιες εργασίες οπως αποστολή email κ.τ.λ.π. Aφου  τώρα το έβγαλες online το forum ειναι λογικό να το βγάλει.

Edited by Dimitris_p
  • Thanks 1

Στα προηγούμενα φόρουμς δεν είχα τέτοιο θέμα για αυτό ανέβασα topic, σε ευχαριστώ!

Ίσως να έχει οριστεί κάποιο cron job που δεν συμβαδίζει με το τωρινό setup του server, καλό είναι να ορίσεις το σωστό ή να επιλέξεις την προκαθορισμένη λειτουργία όπως δείχνω στην φώτο από κάτω.

Tasks.png

47 minutes ago, JoeDer said:

Ίσως να έχει οριστεί κάποιο cron job που δεν συμβαδίζει με το τωρινό setup του server, καλό είναι να ορίσεις το σωστό ή να επιλέξεις την προκαθορισμένη λειτουργία όπως δείχνω στην φώτο από κάτω.

Tasks.png

Έχω ακριβώς αυτές τις ρυθμίσεις! 

Καποια στιγμή στο δικό μου σε ενα forum που εχει μικρή κίνηση και μου έβγαζε ανάλογο μήνυμα, είχα επιλέξει την τρίτη επιλογή, έκανα της ανάλογες ρυθμίσεις και δούλευε κανονικά. Το αναφέρει άλλωστε (This is recommended if your site does not receive much member traffic and using a cron isn't possible.)

server.png

Edited by Dimitris_p