Nick Posted 25 March Share Posted 25 March Σήμερα εκεί που έφτιαχνα ενότητες μπαίνω στο AdminCP και βλέπω το παρακάτω σφάλμα που συναντώ πρώτη φορά, καμιά ιδέα? *Δεν έκανα κάποια " μεγάλη " αλλαγή ώστε να δημιουργήσει παρόμοιο θέμα ούτε πρόσθεσα νέα applications, ότι είχα προσθέσει ήταν 1-2 ημέρες πριν βγάλει το σφάλμα!* https://prnt.sc/-r3oep8LfbUJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris_p Posted 25 March Share Posted 25 March (edited) Δεν ειναι σφάλμα αυτό, μου το βγαζει και εμένα μερικές φορές. Το βγάζει οταν δεν υπάρχει κινητικότητα στο forum πχ μηνύματα - απαντήσεις και δεν μπορούν να εκτελεστούν κάποιες εργασίες οπως αποστολή email κ.τ.λ.π. Aφου τώρα το έβγαλες online το forum ειναι λογικό να το βγάλει. Edited 25 March by Dimitris_p 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick Posted 25 March Author Share Posted 25 March Στα προηγούμενα φόρουμς δεν είχα τέτοιο θέμα για αυτό ανέβασα topic, σε ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoeDer Posted 25 March Share Posted 25 March Ίσως να έχει οριστεί κάποιο cron job που δεν συμβαδίζει με το τωρινό setup του server, καλό είναι να ορίσεις το σωστό ή να επιλέξεις την προκαθορισμένη λειτουργία όπως δείχνω στην φώτο από κάτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick Posted 25 March Author Share Posted 25 March 47 minutes ago, JoeDer said: Ίσως να έχει οριστεί κάποιο cron job που δεν συμβαδίζει με το τωρινό setup του server, καλό είναι να ορίσεις το σωστό ή να επιλέξεις την προκαθορισμένη λειτουργία όπως δείχνω στην φώτο από κάτω. Έχω ακριβώς αυτές τις ρυθμίσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris_p Posted 25 March Share Posted 25 March (edited) Καποια στιγμή στο δικό μου σε ενα forum που εχει μικρή κίνηση και μου έβγαζε ανάλογο μήνυμα, είχα επιλέξει την τρίτη επιλογή, έκανα της ανάλογες ρυθμίσεις και δούλευε κανονικά. Το αναφέρει άλλωστε (This is recommended if your site does not receive much member traffic and using a cron isn't possible.) Edited 25 March by Dimitris_p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts