Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • 0

Shop ενεργό για επισκέπτες?


Nick

Question

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα!!

Πρόσφατα απενεργοποίησα την πρόσβαση και την ανάγνωση δημοσιεύσεων στο φόρουμ μου από επισκέπτες, συνεπώς μόνο μέλη έχουν την δυνατότητα να εισέλθουν στην κοινότητα μου, σήμερα ενεργοποίησα το κατάστημα ( μέσω του φόρουμ ) ως που παρατήρησα πως εγγεγραμμένα μέλη και μόνο μπορούν να εισέλθουν σε αυτό, υπάρχει κάποιος τρόπος να κρατήσω το φόρουμ μακριά από επισκέπτες αλλά να φαίνεται το Shop κανονικά? Ευχαριστώ :)  

Link to comment
Share on other sites


2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Καλημέρα. Δεν εχω καταλάβει ακριβώς τι είχες κάνει! Έφτιαξες e-shop μέσω του ipb? Nομίζω αυτό που ρωτάς θα το δεις αν υποστηρίζεται από τα δικαιώματα τόσο της ομάδας που θες, αλλά και στης ρυθμίσεις από το τυχών πρόσθετο που τρέχεις για το eshop.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites


  • 0

Το έφτιαξα!! Πήγα στα SITE FEATURES > Application > Forums > Forums - Permissions > και το απενεργοποίησα για επισκέπτες, μετά πήγα στα Languages και τροποποίησα το κείμενο ώστε να λέει πως το φόρουμ είναι ενεργό μόνο σε επισκέπτες, συνεπώς οι επισκέπτες μπορούν να εισέρχονται στο Shop, να κάνουν τις αγορές ή συνδρομές τους αλλά να μη μπορούν να δουν τις ενότητες και το υλικό του φόρουμ επειδή θα τους ζητάει να κάνουν σύνδεση ή αντίθετα εγγραφή! 

Link to comment
Share on other sites


Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. | Terms of Use